🔊La Diputació de Tarragona aprova múltiples inversions per reforçar l’economia dels municipis davant la crisi derivada de la Covid-19.

➡️Una d’aquestes mesures de suport que han obtingut llum verda és la convocatòria d’ajuts del Pla d’Acció Municipal (PAM) per al quadrienni 2020-2023.

El nostre municipi 🏘 rebrà en aquest quadrienni un total de 503.043,97 €, un 20% més que el quadrienni anterior, podran ser destinats a inversions, despesa corrent, sosteniment del lloc de secretaria-intervenció, o sanejament de les finances municipals.

🤞🏼La intenció del govern municipal és utilitzar gran part d’aquests diners per reformar la sala del Castell 🕌.

☝🏻També s’ha aprovat una nova modificació de crèdit amb un increment pressupostari que aporta, entre d’altres, un increment de més d’un milió d’euros que se sumen als ja dos milions pressupostats per pal·liar les conseqüències dels darrers fenòmens meteorològics ⛈.

😊Agrair el gran esforç de la Diputació de Tarragona per reactivar l’economia i ajudar-nos a facilitar la vida als nostres veïns 👏🏼👏🏼👏🏼.

Tota la informació a:

https://www.dipta.cat/ca/noticies/la-diputacio-aprova-multiples-inversions-reforcar-leconomia-dels-municipis-davant-la-crisi