És sec i benigne. Les temperatures mitjanes anuals estan compreses entre els catorze i quinze graus. Les extremes més baixes, a l’hivern, són les registrades en els mesos de desembre i gener i poques vegades davallen sota zero graus. A l’estiu, les màximes corresponen als mesos de juliol i agost i no és normal que ultrapassin els trenta-set graus.

El vent més característic és el serè o mestral, que bufa del Nord-oest sobretot a la tardor i a l’hivern amb molta intensitat, aconseguint, hi ha dies, velocitats superiors als 100 Km/h. A l’estiu, encara que sense força hi ha, a vegades, marinada.

L’estació més plujosa és la tardor, que proporciona entre la segona quinzena de setembre i la primera d’octubre les precipitacions d’aigua més fortes i abundants.Les boires pot dir-se que no es coneixen i tampoc no hi neva gairebé mai.

Actualment hi ha una estació metereològica connectada via satèl·lit a la xarxa XMET on es poden consultar, per Internet, les dades meteorològiques locals en mitjanes semihoràries i la seva adreça és http://www.gencat.es:8000/ometeo/owa/p01.real_est.