?Aquest divendres passat, un dels regidors i l’alcalde van assistir a l’entrega de les flors d’honor que cada any entrega el jurat de Viles Florides, aquest cop es va dur a terme a Lloret de Mar.

Com ja vam enunciar l’Ajuntament es va inscriure al moviment viles florides l’any passat, aquest moviment ja té 1️⃣3️⃣3️⃣ municipis d’arreu del país.

?Viles Florides vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Botarell va ser premiat amb ?? dues flors d’honor a la seva primera participació, estem molt contents d’aquest resultat i és per això que treballarem per mantenir-lo i si podem també millorar-lo.

De moment hem aconseguit dur a terme un bon manteniment de les zones enjardinades i de les jardineres. Actualment estem treballant per un nou projecte del jardí botànic??? i es volen dur a terme accions que puguin fer participar a la gent per tal de seguir creixent com a vila florida.

Més informació del projecte Viles Florides.

➡️https://vilesflorides.cat/