?Aquest divendres passat, un dels regidors i lā€™alcalde van assistir a lā€™entrega de les flors dā€™honor que cada any entrega el jurat de Viles Florides, aquest cop es va dur a terme a Lloret de Mar.

Com ja vam enunciar lā€™Ajuntament es va inscriure al moviment viles florides lā€™any passat, aquest moviment ja tĆ©Ā 1ļøāƒ£3ļøāƒ£3ļøāƒ£Ā municipis dā€™arreu del paĆ­s.

?Viles Florides vol posar en valor la riquesa natural i paisatgĆ­stica del paĆ­s mitjanƧant el reconeixement pĆŗblic dā€™aquells projectesĀ dā€™enjardinament, ornamentaciĆ³ floral, mobiliari urbĆ  i espais lĆŗdics que, tant en lā€™Ć mbit pĆŗblic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Botarell va ser premiat ambĀ ??Ā dues flors dā€™honor a la seva primera participaciĆ³, estem molt contents dā€™aquest resultat i Ć©s per aixĆ² que treballarem per mantenir-lo i si podem tambĆ© millorar-lo.

āœ…De moment hem aconseguit dur a terme un bon manteniment de les zones enjardinades i de les jardineres. Actualment estem treballant per un nou projecte del jardĆ­ botĆ nic???Ā i es volen dur a terme accions que puguin fer participar a la gent per tal de seguir creixent com a vila florida.

MĆ©s informaciĆ³ del projecte Viles Florides.

āž”ļøhttps://vilesflorides.cat/