ElĀ Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Baix Camp, amb elĀ president delĀ Consell Comarcal del Baix CampĀ al capdavant,Ā Joaquim Calatayud, s’ha reunit aquest dijous 31 d’octubre amb elĀ delegat del Govern de la Generalitat, ƒscar Peris,Ā per tractar sobre els danys ocasionats pels aiguats del passat 22 d’octubre a la comarca. Afortunadament al Baix Camp no s’han produĆÆt danys personals com a conseqĆ¼ĆØncia de la intensa pluja de fa 9 dies perĆ² els danys materials sĆ³n quantiosos.

Tot i que els municipis no han finalitzat encara la valoraciĆ³ dels danys, en la majoria dels municipis les principals problemĆ tiques se centren en els camins, molts dels quals han quedat fortament malmesos, i en algunes infraestructures, sobretot de clavegueram que passen per sota de rieres, entre d’altres.

En la reuniĆ³, a mĆ©s de recollir informaciĆ³ sobre les dificultats i les problemĆ tiques amb quĆØ s’estan trobant els ajuntaments, el delegat del Govern ha explicat les lĆ­nies d’ajut que tĆ© previstes la Generalitat per colĀ·laborar amb els municipis a tornar a la normalitat els camins i les infraestructures malmeses.