El Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Baix Camp, amb el president del Consell Comarcal del Baix Camp al capdavant, Joaquim Calatayud, s’ha reunit aquest dijous 31 d’octubre amb el delegat del Govern de la Generalitat, Òscar Peris, per tractar sobre els danys ocasionats pels aiguats del passat 22 d’octubre a la comarca. Afortunadament al Baix Camp no s’han produït danys personals com a conseqüència de la intensa pluja de fa 9 dies però els danys materials són quantiosos.

Tot i que els municipis no han finalitzat encara la valoració dels danys, en la majoria dels municipis les principals problemàtiques se centren en els camins, molts dels quals han quedat fortament malmesos, i en algunes infraestructures, sobretot de clavegueram que passen per sota de rieres, entre d’altres.

En la reunió, a més de recollir informació sobre les dificultats i les problemàtiques amb què s’estan trobant els ajuntaments, el delegat del Govern ha explicat les línies d’ajut que té previstes la Generalitat per col·laborar amb els municipis a tornar a la normalitat els camins i les infraestructures malmeses.