Sota el lema ‘Botarell Viu i conviu’, l’Ajuntament de la vila ha organitzat per al proper cap de setmana diversos actes dedicats a la convivència en pau i a la tolerància envers la diversitat sexual i de gènere.

Amb motiu del Dia internacional de la convivència en pau, dissabte 16 de maig i a la 1 del migdia, el cantant constantinenc Domi Garcia oferirà ‘Versions de butxaca solidàries a casa’, un concert el repertori del qual ha estat escollit mitjançant un procés participatiu que s’ha dut a terme a través de les xarxes socials.

Es tracta d’un concert solidari, ja que el 15% del catxet serà destinat al moviment ‘#JoEmCorono’, un projecte que té com a objectiu captar fons per a la recerca sobre la covid-19, amb doctors Bonaventura Clotet i Mitjà al capdavant. Aquest concert serà difós a través de les xarxes socials municipals el dissabte 16 de maig, a la 1 del migdia.

D’altra banda, el dia 17 de maig se celebra el Dia internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia. Per commemorar la desclassificació de l’homosexualitat com a malaltia mental per part de l’OMS, l’Ajuntament de Botarell ha impulsat l’enregistrament del vídeoart ‘A Botarell lluitem amb tu!’, que serà difós per les xarxes socials municipals i amb el qual es pretén recolzar, conscienciar i sensibilitzar la població envers el col·lectiu LGTBI.

Amb motiu d’aquesta efemèride s’ha pintat un dels bancs del parc de la plaça del doctor Josep Gener amb els colors de la bandera LGTBI.