Convilatans i convilatanes de Botarell, esteu llegint el primer Butlletí Trimestral Municipal Pedrafita i, des de l’Ajuntament, estem especialment orgullosos i entusiasmats de publicar, en aquest format, l’actualitat municipal. Esperem que, entre tots, puguem publicar-lo amb la periodicitat que ens hem proposat.

Es tracta d’un butlletí de tipus informatiu que pretén publicar, trimestralment, tota l’actualitat del nostre municipi en format gràfic i a mode de resum recopilatori. A dia d’avui, des de l’Ajuntament, utilitzem cada vegada més els canals de comunicació digitals – Telegram, Facebook i Instagram – , però sabem que no tots els veïns disposen d’aquestes eines i creiem que tots el botarellencs i les botarellenques han de tenir la informació local ben a mà.

Esperem que aquesta sigui una eina més de transparència i comunicació, i us animem a seguir el butlletí municipal tot esperant les vostres reaccions.

 

Enllaç:

Primera edició butlletí trimestral municipal Pedrafita