?L’associació esportiva BOTAPEU junt amb l’Ajuntament de Botarell i amb el suport tècnic de Tretzesports organitza per primera vegada una sortida de resistència que portarà als participants a fer un bonic recorregut per l’entorn i visitar el terme de diferents municipis al voltant de la petita vil·la de Botarell. ??‍♀️??‍♂️

➡️La sortida està organitzada de tal manera que resulta accessible per a tot tipus de caminants, ja sigui per aquells que vulguin fer una curta estona d’esport per la natura ???, com per aquells que estan més avesats a fer distàncies més llargues, a aquests darrers se’ls proposa una ruta circular que els portarà novament al punt de sortida situat a Botarell.?

??Us animem a participar-hi massivament❗️❗️❗️

➡️Tota la informació i inscripcions al següent enllaç:

https://webtretzesports.wixsite.com/botapeu