L’Ajuntament de Botarell, durant el període d’estiu, porta a terme més activitats de les habituals i per aquesta raó es fa necessària la contractació d’una persona que col·labori amb les tasques que realitza la brigada municipal al poble.

Les tasques ha desenvolupar són a jornada completa (37,5 hores setmanals) en horari de matins de dimecres a diumenge. La durada prevista és de l’1 d’agost al 15 de setembre.

Les persones que estiguin interessades hauran de presentar el seu currículum fins el dia 29 de juliol a les 15 hores, a les oficines municipals o per correu electrònic a ajuntament@botarell.cat

L’alcalde                                                                                                                                                                                                                                  Lluís Escoda Freixas

Botarell, 13 de juliol de 2015