ℹ️Grans-joves de l’entorn rural

Recordem que Botarell ha tingut l’oportunitat de participar en una iniciativa liderada per la Universitat Rovira i Virgili que buscava millorar l’estil de vida de la gent de 60 a 75 anys que viu als pobles.

Rutes fotogràfiques amb mòbils i tallers de cuina, de relaxació i d’ús dels parcs biosaludables són algunes de les activitats que s’han portat a terme en diferents pobles de menys de 2.000 habitants de la demarcació de Tarragona.

Aquest passat dijous 1️⃣6️⃣ de novembre s’ha realitzat una exposició amb les fotografies realitzades durant les rutes fotogràfiques per part dels voluntaris dels 7 pobles d’estudi participants en el projecte PECT Pobles Vius i Actius. L’acta ha tingut lloc al pati del palau de la diputació de Tarragona i ha servit de cloenda, perquè els voluntaris valoressin l’experiència i les investigadores expliquessin els principals resultats i conclusions del projecte. Destaquem que durant l’exposició es van repartir 3 premis i, el premi a la fotografia amb la visió més rural va ser per “Tradició” de Dolors Alcaine de Botarell.

L’exposició es mantindrà al Pati del Palau fins el dilluns dia 20 quan s’iniciaran un seguit de 7 exposicions itinerants pels diferents pobles d’estudi. 👉🏻Botarell serà el primer poble que podrà contar amb aquesta exposició itinerant del dimarts dia 21 al dissabte dia 25 a la sala polivalent en horari de biblioteca (de 17 a 20h entre setmana i de 10.30 a 12.30h el dissabte).

Us animem a tots a visitar l’exposició i apreciar les fotos dels pobles des dels ulls de la nostra gent gran jove!