El Futbol Club Botarell neix l’any 2003 gràcies a la iniciativa d’un grup d’amics que volien practicar el futbol. Des dels seus inicis fins ara, el club ha anat assolint els seus objectius fins a arribar a la Divisió d’Honor Catalana de Futbol Sala, la màxima categoria d’aquest esport a nivell català. Actualment  compta amb una junta directiva totalment renovada i ha incorporat categories inferiors diverses.

El Futbol Club Botarell a més dels objectius purament esportius també treballa per promoure aquest esport entre la gent del poble i, sobretot, entre els més joves. Una de les tasques en la qual esmerça més dedicació és en la transmissió dels valors de l’esport, és a dir, el treball en equip, la superació i l’entrega personal, el joc net, la responsabilitat i el compromís o la constància en el treball.

Categories que formen el club

• baby/prebenjamí
• aleví
• infantil
• cadet
• juvenil
• sènior

Tots els jugadors que juguen en les categories compreses entre la prebenjamí i la cadet juguen en lligues comarcals del Consell Esportiu. Aquestes competicions es juguen a la pròpia comarca del Baix Camp i a les comarques veïnes del Tarragonès, Alt Camp i Conca de Barberà.

La propera temporada 2015-2016 l’equip juvenil jugarà a la segona divisió de Tarragona que organitza la Federació Catalana de Futbol. Aquesta lliga es juga a tota la província de Tarragona.

L’equip sènior, per la seva banda, jugarà aquesta temporada 2015-2016 a Primera Divisió. Aquesta lliga es juga entre les províncies de Tarragona i Lleida.

Els equips sènior i juvenil, a més de la lliga regular, també participen en la Copa Tarragona organitzada per la Federació Catalana de Futbol.

Activitats organitzades pel club

A més de les lligues regulars, el club organitza tornejos d’estiu per les categories inferiors i 24 hores de futbol sala per la categoria sènior. Durant Setmana Santa i Estiu també s’organitzen campus esportius per a nens i nenes.

Integrants del club

Darrera de tots aquests projectes i enorme treball, hi ha un grup de professionals format pels set membres de la junta directiva (president,vicepresident, secretari, tresorer i tres vocals), un cos tècnic format per nou entrenadors de futbol sala i un gran nombre de socis, afeccionats i voluntaris. El Futbol Club Botarell compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Botarell.

Instal·lacions

El Futbol Club Botarell entrena i juga els seus respectius partits al pavelló municipal de Botarell que compta amb una pista reglamentària de futbol sala i una altra de bàsquet. L’aforament del pavelló és d’unes 200 cadires però, en molts partits, l’afluència de gent es veu superada i el públic segueix els partits a peu dret.

El pavelló també disposa d’un espai destinat a pancartes publicitàries on s’hi mostra la col·laboració i el patrocini d’establiments i empreses vinculades amb el club.

A l’exterior trobem dues pistes descobertes, una de bàsquet i l’altra de futbol sala i tennis.

Segueix el F.C.Botarell a:

Facebook:                    www.facebook.com/fcbotarell

Facebook:                    www.facebook.com/fcbotarellbabysprebenjamines