Aquest diumenge passat, vam passar una magnífica estona en l’acte de la calçotada, on els protagonistes van ser els quasi 5000 calçots que es van coure i els quasi 400 assistents, es va amenitzar l’estona amb una bona ballada de gegants, inflables per la canalla, concurs de salsa i sorteigs.

Vam posar moltes ganes i treball perquè tot sortís el millor possible, vam detectar coses a millorar i ens heu fet arribar comentaris del tot constructius, per tal de que aquesta iniciativa tiri endavant.

Ens quedem amb moltes ganes per seguir treballant per fer-ho millor, sempre acompanyada de bona voluntat.

Volem destacar i agrair infinitament als més de 20 voluntaris que van ajudar en tot moment, i que, fins i tot algun, va quedar-se sense menjar calçots, tenim la sort d’estar amb un poble amb gent motivada i amb ganes de fer coses, per això ens plantegem fer una borsa de voluntariat o ampliar la comissió de festes.

Podem veure moltes més fotografies a l’arxiu municipal.

http://afb.botarell.cat/items/show/173