📌AVÍS | Missatge adreçat a les famílies beneficiàries de les targetes moneder

💳 Les famílies amb infants 👶🏽 que tenien atorgades beques menjador el curs 2019-2020 tenen fins al 31 de juliol per gastar el saldo que encara tinguin a les targetes moneder que es van distribuir durant el confinament per la COVID-19.

A partir del 31 de juliol, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat procedirà a recuperar els diners que hi hagi a les targetes i que no s’hagin gastat, i deixarà el saldo de la targeta a 0️⃣ zero.

❗️ Les famílies 👨‍👩‍👧‍👦 han de guardar les targetes i les hauran de tornar a l’escola dels seus fills i filles el mes de setembre.

⚠️ Seguint les instruccions del Departament d’Ensenyament, des d'aquest moment no es gestionaran incidències, incloses les substitucions de les targetes per qualsevol motiu.

👉🏼 Cal recordar que els diners de les targetes moneder corresponien als imports de la beca menjador atorgada a cada infant que quedaven pendents en suspendre’s el servei de menjador per la COVID-19 el passat 13 de març i fins a l’acabament del curs escolar. Aquestes targetes moneder es van lliurar personalment a cada família i es poden utilitzar per comprar articles de primera necessitat en qualsevol establiment comercial que admeti el pagament amb targeta.