Tot apunt per gaudir d’una molt bona revetlla de cap d’any, veniu i gaudiu de la millor companyia i el millor ambient!!! 🔜2019🍾

Partit del FC Botarell: FC Botarell (Benjamins) Vs AFA Escola Cambrils a les 11.30 al pavelló municipal. Veniu i animeu els petits!!! ⚽️

Les Set Cabretes

QUI SOM?

Som un grup de persones amants dels animals, i  professionals de l’Educació Social i del Lleure  que un dia vam decidir crear una entitat per realitzar activitats en benefici dels animals maltractats i per altra banda, dels infants i joves, en especial d’aquells que viuen o han viscut situacions de vulnerabilitat o d’exclusió social, o presenten alguna especialitat.

Per tant, tenim un doble objectiu: el rescat i recuperació d’animals considerats de granja, i la realització posterior d´activitats  educatives i de lleure amb infants i joves,  facilitades per aquests animals rescatats

 

L’ENTITAT

L’Associació Les Set Cabretes és una entitat sense ànim de lucre, i es constitueix el 12 de desembre del 2016, d’acord amb el que estableix la Llei 4/2008, de 24 d’Abril, del Codi Civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques; la Llei orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del dret d’associació i els seus estatuts.

El nostre domicili s’estableix a Botarell, i una segona seu a Salou. L’associació va néixer amb 5 socis fundadors, i en l’actualitat compta amb 14 socis i 24 voluntaris que ajuden en diferents tasques segons les seves habilitats i disponibilitat.

 

MISSIÓ

Organitzem activitats i projectes inclusius que permetin a infants i joves, i a animals que han tingut un passat difícil, ajuntar-se per treure un benefici mutu, millorar la seva autoestima, créixer i poder tenir una vida més plena. El nostre lema és “Animals que ajuden a persones, persones que ajuden a animals”.

FINANÇAMENT

Ens mantenim amb les aportacions dels socis fundadors, dels socis col·laboradors i dels actes benèfics que organitzem durant l’any (rifes, sortejos, fires, tallers i manualitats per a infants i joves, jornades i activitats educatives en escoles i altres entitats). També tenim un grup teaming on els simpatitzants del nostre projecte poden col·laborar amb 1€ al mes. Per fer-se col·laborador només cal dirigir-se a l’enllaç de més avall.

INFORMACIÓ

Si voleu més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del nostre correu: info@lessetcabretes.org o lessetcabretes@hotmail.com.

Els nostres telèfons per a rescats urgents són: 616792235 / 652932910.

Pàgina web: www.lessetcabretes.org    i     www.facebook.com/setcabretes

NOTÍCIES

Tota l'actualitat del nostre poble
AGENDA

Esdeveniments propers
INFO ÚTIL

Adreces i telèfons
CONTACTE

Formulari de contacte
COM ARRIBAR

Mapes
E-TRAM

Tràmits on-line