Tot apunt per gaudir d’una molt bona revetlla de cap d’any, veniu i gaudiu de la millor companyia i el millor ambient!!! 🔜2019🍾

Partit del FC Botarell: FC Botarell (Benjamins) Vs AFA Escola Cambrils a les 11.30 al pavelló municipal. Veniu i animeu els petits!!! ⚽️

Salutació de l’alcalde

10301943_1591715251109447_8282638663200845871_n

 

 

 

 

Benvinguts a la web de l’Ajuntament de Botarell, una porta oberta per establir comunicació amb els veïns i veïnes del poble i amb totes aquelles persones que desitgin conèixer el nostre municipi.

La web és una eina que ens ha de facilitar una relació molt més directa entre l’Ajuntament i la ciutadania i hem de treballar dia a dia per aprofitar els avantatges d’aquest mitjà i adaptar-nos als nous temps incorporant les possibilitats que ens ofereixen les noves aplicacions tecnològiques. Per tot això, treballarem fort perquè aquesta eina funcioni d’acord amb el temps actuals.

El 13 de juny de 2015, els grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Convergència i Unió (CIU) vam començar una nova legislatura. Un dels nostres objectius per aquest mandat 2015-2019 és que vosaltres, botarellencs i botarellenques, tingueu el protagonisme i podeu gaudir de la participació que us mereixeu. Un protagonisme basat en la sinceritat, la transparència i l’honestedat, i una participació on tots ens sentim part d’aquest poble que tant estimem i puguem, dia a dia, construir un Botarell millor per a tots.

Lluís Escoda Freixas

Alcalde de Botarell

 

NOTÍCIES

Tota l'actualitat del nostre poble
AGENDA

Esdeveniments propers
INFO ÚTIL

Adreces i telèfons
CONTACTE

Formulari de contacte
COM ARRIBAR

Mapes
E-TRAM

Tràmits on-line