🎙Aquest divendres passat, un dels regidors i l’alcalde van assistir a l’entrega de les flors d’honor que cada any entrega el jurat de Viles Florides, aquest cop es va dur a terme a Lloret de Mar.

Com ja vam enunciar l’Ajuntament es va inscriure al moviment viles florides l’any passat, aquest moviment ja té 1️⃣3️⃣3️⃣ municipis d’arreu del país.

💐Viles Florides vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Botarell va ser premiat amb 🌸🌸 dues flors d’honor a la seva primera participació, estem molt contents d’aquest resultat i és per això que treballarem per mantenir-lo i si podem també millorar-lo.

De moment hem aconseguit dur a terme un bon manteniment de les zones enjardinades i de les jardineres. Actualment estem treballant per un nou projecte del jardí botànic🌲🌳🌴 i es volen dur a terme accions que puguin fer participar a la gent per tal de seguir creixent com a vila florida.

Més informació del projecte Viles Florides.

➡️https://vilesflorides.cat/